Webové projekty

Postavili sme už stovky webov a aplikácií, ktoré nám priniesli rôzne dizajnové a technologické výzvy. Každému jednému projektu na začiatku predchádza dôsledná analýza, ktorá nám napovie aký postup zvoliť a aká technológia je najvhodnejšia.

WordPress

S týmto redakčným systémom máme najdlhšiu históriu a stále po ňom siahneme, keď je silným favoritom aj u nášho klienta. Sme špecialisti na WooCommerce a komplexné riešenia na WordPress.

Laravel a Symfony

Pri vývoji používame komponenty z oboch týchto frameworkov. Okrem toho Twig ako aj Blade patria medzi naše najobľúbenejšie šablónovacie jazyky. Pre vývoj komplexnejšieho e-shopu najradšej volíme Sylius, ktorý vieme flexibilne nakombinovať aj s inými PHP knižnicami.

JAMstack = JavaScript, API & Markup

Stále viac nás baví ReactJS a stále viac si pokladáme otázku „design first or code first?“ a stále viac siahame po riešeniach ako API Platform pre backend našich projektov. Vyskúšali sme si aj manažované hostované riešenia, kde si získal našu priazeň Sanity.io. Každým ďalším projektom sa utvrdzujeme v tom, že svet headless CMS nám dáva oveľa väčšie možnosti.

PWAs = Progressive Web Apps

Tento moderný prístup nám umožňuje ponúknúť naším klientom niektoré výhody natívnych mobilných aplikácií priamo v ich weboch a webových aplikáciach bez toho aby sme sa museli púšťať do vývoja pre Android alebo iOS. PWAčky sú efektívny spôsob, akým vieme používateľom našich riešení ešte viac spríjemniť prácu na mobilných zariadeniach.

Značky ktoré nám dôverujú: Powerlogy, Gardenhouse, HB Reavis, JOJ, UN SanctionsApp, Habitat for Humanity, Hashtag, PlníElanu, Techbox, Foxconn, Synergie, Martinus a mnohé iné s ktorými sme nadviazali úspešnú spoluprácu.

Automatizácia pre e-commerce

Vďaka našim produktom na PlatobneBrany.sk sme umožnili tisíckam e-shopov v česko-slovensku, ale aj v zahraničí prijímať platby kartou, automaticky vystavovať faktúry alebo integrovať fullfilment pre skladový systém a dopravu.

Klienti používajúci naše pluginy, okrem tých spomenutých vyššie, sú napríklad Folklor.sk, Neseda, the Bridge, Nosene, Goriffee, Tatrakon, Hopin, DobrýRum, Hotel Zochova Chata, Slowlandia a veľa ďalších.

Tvorba špecifikácie a odborné konzultácie

Žiadny projekt by nemal byť bez poriadnej funkčnej špecifikácie a technickej dokumentácie. Po prvých rokoch naberania skúseností a trápeniach na projektoch, kde bola zanedbaná práve táto fáza realizácie, sme si uvedomili, že dokonalá technická implementácia ani náhodou nie je všetko. Je dôležité zakladať dizajnové aj technické rozhodnutia na dátach a výstupoch z ich analýzy. Preto radi poskytujeme naše know-how v tejto oblasti ďalším agentúram a freelancerom a dodávame im túto úvodnú fázu, aby sa oni mohli pustiť do programovania.

UX a UI návrh

Bez famózneho dizajnéra sa nezaobíde žiadny tím. Takže v tom, že vám vieme pripraviť wireframe na základe používateľskej analýzy alebo vám pútavo vyfarbiť web sa môžete na nás spoľahnúť.

Pravidelná údržba a dohľad

Každý web si aj po spustení vyžaduje, aby ho niekto monitoroval a udržiaval fit. Vždy je problémy lepšie riešiť proaktívne a odchytiť ich hneď ako nastanú, ako keď vás už zaplaví more chýb. Bezpečnosť a výkon riešenia určite patria medzi top priority.

Serverová infraštruktúra a hosting

Starosti o to kde budete hostovať váš web alebo aplikáciu môžete tiež nechať na nás. Vieme vám navrhnúť optimálnu konfiguráciu a v prípade potreby jej bezproblémovú škálovateľnosť.